Potterpåske i Tanum er dessverre avlyst

Alle arrangementer er for tiden forbudt, og vi er derfor dessverre nødt til å avlyse årets Potterpåske.

Potterpåske er et konsept som ble startet i Fagerborg menighet i 2017, og vi har frimodig latt oss inspirere; middelalderestetikken i Potteruniverset og Tanum kirke passer som hånd i hanske. Arrangementet er åpent for aldersgruppen 11-13 år (ta kontakt hvis du vil melde på noen utenfor aldersgruppen), men vi inviterer spesielt de som går i sjette og syvende klasse. Vi starter kl. 9 mandag morgen, og avslutter kl. 16 onsdag. Mandag og tirsdag vil programmet avsluttes kl. 22. Påmeldingsfristen er fredag 21. mars.

Potterpåske er et arrangement der vi bruker Harry Potter-fortellingen som inngang til å kunne fortelle om kristen tro, og i år er det fokus på nattverdsfortellingen fra skjærtorsdag i påskeuken. Selvfølgelig skal vi velte oss i Harry Potter-moro, der vi både har tryllestavverksted, eliksirundervisning, tretrollmannsturnering og trollmannssjakk. Ikke minst skal vi se alle åtte filmene i løpet av de tre dagene! Ingen av filmene har høyere aldersgrense enn 12 år.

Meld deg på her!

Det er i mange år blitt skrevet flere gode bøker om hvordan Harry Potter-fortellingene er en fantastisk boksåpner til evangeliet om Jesus, for eksempel Connie Neals The Gospel According to Harry Potter. I Fagerborg har de tradisjon for å holde Harry Potter-gudstjeneste som en del av opplegget, der de selv sier at om gudstjenesten:

Gudstjenesten mandag kveld er som en vanlig gudstjeneste med påskens budskap om Jesu død og oppstandelse, men er krydret med musikk fra Potter-universet, elementer i bønnevandringen som kan knyttes opp mot elementer i Potteruniverset mm.

For de som er nysgjerrige kan gudstjenesten finnes som radiogudstjeneste fra P1 2. påskedag i 2019.

For alle spørsmål, kontakt ungdomsprest Fredrik Midttømme

Foto: ungdomsledere i menigheten med de fire husskjerfene representert.