Utleie

Tanum kirkesenter har flotte lokaler som kan leies til dåps- og konfirmasjonsselskap, bryllup, familiefest, foreningsmøter og andre aktiviteter.

Tanum kirkesenter har flotte lokaler som kan leies til dåps- og konfirmasjonsselskap, bryllup, minnesamvær, familiefest, foreningsmøter og andre aktiviteter.

Kjøkkenet er fullt utstyrt for servering, kaffekoking og anretning. Lydutstyr og lerret er tilgjengelig. Lokalene er tilrettelagt for rullstolbrukere. Kirkesenteret ligger rett ved Tanum kirke. Det er gode parkeringsmuligheter.

OBS! For tiden er det restriksjoner på antall tilstedeværende på grunn av koronapandemien. Her finner du til enhver tid oppdatert tall på antall tilstedeværende i sammenkomster og minnesamvær.

Det er tilgjengelig mikrofoner og lydanlegg. Projektor med mulighet for bildeframvisning kan leies.

Se prisliste.

Pålagt tilstedevakt
Det er pålagt med tilstedevakt i Tanum kirkesenter og kirke, dette koster kr. 300,- pr. påbegynte time, i hele avtaleperioden

Bestilling skjer via mail: post.tanum@kirken.no.