Konsert torsdag 10. juni


Dype Åndedrag - Nils Petter Molvær / Tord Gustavsen Duo
Tanum kirke torsdag 10/6 kl. 19 - fulltegnet

 

I jungelen av nedstenging, restriksjoner, utsettelser og kanselleringer har vi gleden av å sette opp en fysisk konsert igjen!

Pinsefestivalen måtte også i år transformeres og delvis digitaliseres på grunn av smittevernrestriksjonene. Men vi har et scoop og en godbit til de første 20 som melder seg: En eksklusiv duo-konsert med den verdenskjente pioneren og stilskaperen Nils Petter Molvær på trompet og Tord Gustavsen på flygel.

Nils Petter medvirker allerede i konserten med Tord og Kim Rysstad som er tilgjengelig på festivalens nettsider. Men nå kommer han altså også fysisk til Tanum torsdag 10. juni kl. 19. Dette blir en festival i seg selv – spesialkonserten tar opp i seg mange av elementene fra de arrangementene som måtte flyttes eller digitaliseres; det meditative, de folketonebaserte salmene, improvisasjonene og klangflatene. Og den peker også frimodig framover mot åpnere tider der vi igjen skal samles om konserter, musikkmeditasjoner, foredrag og samtaler.

20 mennesker er maks. av det som er tillatt med nåværende smittevernsregler, og vi gjør bare én konsert. Det er sørgelig å ikke kunne åpne for flere, men dette føles likefullt bedre enn å ikke gjøre noe, og økonomien tillater ikke flere sånne arrangementer.

Konserten koster kr. 300,-/150,- (moderasjon for studenter, arbeidsledige, frilansere etc.). Arrangementet er nå dessverre fulltegnet.

 

Varmt velkommen.

Tilbake