Nyhetsbrev i starten av mars


Vi runder nå ett år med nedstengninger i Norge, og fremdeles er det forholdene rundt oss mer enn vår egen vilje som styrer aktiviteten. Men det er fortsatt noe som kan gjennomføres, og det er det god grunn til å glede seg over

 

 

Kjære Tanum menighet!

Vi runder nå ett år med nedstengninger i Norge, og fremdeles er det forholdene rundt oss mer enn vår egen vilje som styrer aktiviteten. Men det er fortsatt noe som kan gjennomføres, og det er det god grunn til å glede seg over.

Gudstjeneste førstkommende søndag
Førstkommende søndag er det ny utendørsgudstjeneste foran kirkesenteret kl. 11. Dessverre har det nok en gang blitt feil i avisen – beklager det! Det blir altså gudstjeneste. Som foregående gudstjenester blir det enkel kirkekaffe i etterkant. Kantor Tord spiller, Sveinung er prest og Tanumkoret stiller med forsangere. Så langt øyet kan se er det meldt null nedbør, så det lover godt. Vel møtt!

Mer informasjon om påskens program kommer senere.

Barne- og ungdomsaktiviteter
Denne søndagen skulle vi starte opp igjen søndagsskolen, men med dagens nyheter om rødt nivå på alle skoletrinn i Bærum, lar det seg dessverre ikke gjøre. Den norske kirke følger skolens trafikklysordning. Det betyr dessverre også at vi er nødt til å sette barnekoret på en ny pause, foreløpig fram til påsken.

Vi jobber fortsatt med å avklare om det lar seg gjøre å gjennomføre «Potterpåske», en bo hjemme-leir for 11-13 åringer de første dagene i påskeuken.

Fasteaksjon
Fasteaksjonen 2021 er nå i full gang, og konfirmantene er i full sving med å rekruttere donorer. Bli med på aksjonen! Allerede etter knapt et døgn operative har aksjonen vår i Tanum fått inn over 10 000kr! Det kan gis via innsamlingsaksjonen på menighetens Facebooksider, via Vipps til nr. 596089 eller via konto. Følg gjerne med på menighetens instagramside for morsomme glimt underveis. Søndag 21. mars blir det aksjonsfinale live på Facebook, som for et år siden. Ungdomsprest Fredrik har store planer, det går for eksempel rykter om en ny runde med lykkehjul. Følg med videre på aksjonen.

Atriumgården
Vi er veldig glade for at vi igjen får besøke Atriumgården i Sandvika og kan nå invitere til en andaktssamling til uken for de som bor i omsorgsboligene der. Det blir ord, sang, musikk og påskegodt. Dette blir første samling siden i høst.

Pinsefestival
Pinsefestivalen har på kort tid rukket å bli en kjær tradisjon i menigheten, selv om vi i fjor måtte lage en digital utgave. Kantor Tord er i full gang med å planlegge årets festival, og det jobbes med ulike scenarier ut fra smittevernsituasjonen. Mange av bidragsyterne som gjerne skulle kommet i fjor, er nå booket inn til årets program. Vi håper virkelig at det i år lar seg gjøre med fysiske konserter, for dette er et fantastisk festivalprogram. Festivalen kommer til å trenge frivillige hender og føtter, så begynn gjerne allerede nå å tenke på om du har lyst og anledning å bidra. Uansett er du hjertelig velkommen til festival – hold av pinsehelgen allerede nå.

Med ønske om en riktig god helg!

Varm hilsen fra staben i Tanum menighet

Tilbake