Fasteaksjonen 2021 er i gang!


Også i år blir Fasteaksjonen gjennomført digitalt framfor dør-til-dør-aksjon på grunn av smittetrykket. Men vi skal ha aksjon allikevel - bli med! 

 

Fasteaksjonen blir også i år noe helt annet enn hva den har vært før, da smittetrykket gjør at vi ikke tør å sende ut bøssebærere. Men vi skal allikevel ha aksjon som aldri før! Klarer vi å slå fjorårets imponerende tall på 72 000 kr? Vi har virkelig fått kjenne på kroppen hvordan trygge sanitære forhold og rent vann til å vaske hendene med har vært viktige faktorer i Norge det siste året. Vær med på å støtte det viktige arbeidet som nå må gjøres framover i land som ikke nødvendigvis har samme helsevesen som i Norge. Konfirmantene våre leder an i aksjonen - støtt opp under den innsatsen de legger ned.

Samtidig vet vi at det siste året har vært tøft for mange med permitteringer og uavklarte arbeidssituasjoner. Det er mange som går en uoversiktlig økonomisk framtid i møte. Men dersom har du mulighet til å gi, så vær med på årets fasteaksjon. Det blir kanskje den viktigste noensinne.

Du kan gi via denne innsamlingsaksjonen på Facebook, ved å vippse til #596089, via SMS eller ved kontooverføring til kontonr 1594.22.87493.

Følg oss på instagram @tanummenighet framover for å få oppdateringer og annet nytt om Fasteaksjonen.

OBS: Bildet er av konfirmanter i Holmen, og det er tatt før man ikke hadde lov til å stå så nærme. Foto: Kirkens Nødhjelp

Tilbake