Nå starter barnekoret!

Velkommen til korøvelse tirsdag 11. mai kl.17.30-18.30. Har du et barn som liker å synge? Velkommen til barnekoret i Tanum!

Det er nå Gult nivå for skoler og barnehager i Bærum og vi åpner gradvis opp igjen for aktiviteter for barn, men foreløpig ikke for voksne. Det betyr at det bare er barna som kan være med på korøvelse og vi må vente enda en stund før vi kan ha suppemiddag for hele familien.

Vi deler barna inn i to grupper, skolebarn fra 1.trinn og oppover, og en gruppe med de mindre barna. Det blir sangøvelse i kirken og formingsaktivitet på kirkesenteret. De yngste barna skal først til kirken og synge, så bytter vi etter halvgått tid. Foresatte kan dessverre ikke være med inn. Snakk med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt på det.

Oppmøte ved inngangen til kirkesenteret

Vi må fremdeles forholde oss til smittevernreglene med god håndhygiene, munnbind for voksne ved henting og levering og er man syk så blir man hjemme
Påmelding til menighetspedagog Marianne Lødrup tlf. 982 67 812
Vi gleder oss til å se dere!