Nyhetsbrev for januar


Her kommer en aldri så liten nyhetsoppdatering om hva som skjer om dagen. Det drar seg mot lysere tider ute, og det er noen lyspunkter på smittevernfronten også.

 

Kjære Tanum menighet!

Her kommer en aldri så liten nyhetsoppdatering om hva som skjer om dagen. Det drar seg mot lysere tider ute, og det er noen lyspunkter på smittevernfronten også. Samtidig er vi klar over at ting kan snu fort. Men med de nye reglene denne uken, får vi nå mulighet til å starte opp aktiviteter for barn og unge, det er etterlengtet!

Ungdommer
I kirken har man bestemt at man følger skolens «trafikklysordning», det vil si at når alle skoler i Bærum nå er gule, kan vi igjen samles fysisk. Selv om vi har holdt det gående digitalt, blir det gøy å se hverandre ansikt til ansikt, det gjelder både Alphakurs, samtalegrupper og ungdomsklubb.

Konfirmanter
Vi er veldig glade for endelig å komme i gang med konfirmantåret og bli kjent med de nye konfirmantene! Kick-off´en måtte avlyses, men til uken får vi vårt første møte. Hvert år deler vi konfirmantkullet i mindre grupper for bedre å kunne se hver enkelt, og det er jo ekstra praktisk i år. På den første samlingen er temaet kirken og Bibelen, og de får utdelt hver sin konfirmantbibel.

Barnekor
Også barneskoler og barnehager er nede på gult nivå. Dermed er det også åpent for å komme i gang med barneaktiviteter. Begrensingen på aktiviteter for voksne gjør at vi ikke kan ha foreldre og barn sammen på øvelser. Vi jobber med å finne en god måte å starte opp igjen barnekoret på, noe vi virkelig ser frem til!

Offer
Hver søndag pleier vi å samle inn penger under gudstjenesten. Store deler av dette gir vi rett videre til ulike gode formål, deriblant solidaritetsprosjektet vårt i samarbeid med Misjonsalliansen. Mange organisasjoner er avhengige av kollektgavene som gis på gudstjenestene. Kollekten er også en viktig del av inntektene til Tanum menighet. 

Når vi nå ikke kan samles til gudstjenester som vanlig, vil vi fremover legge ut ukens offer på nettsidene. Følg gjerne med der. 

I kirken
På søndag er det åpen kirke fra kl 11-1230, og etterpå er det en dåpsgudstjeneste med foreldre og faddere tilstede. Også forrige søndag hadde vi dåp. Vi gratulerer familie, faddere og hele menigheten! Åpen kirke er det også som vanlig på tirsdag kl 13-15 og torsdag kl 17-19.

Vi går inn i helgen med håp og bønner om at det gule lyset står seg i hvert fall en uke!

Alt godt fra staben i Tanum menighet

Tilbake