Pinsefestivalen Dype Åndedrag


Mini-versjonen av pinsefestivalen Dype Åndedrag er igang, med gudstjeneste, nettkonserter og åndedrettsmeditasjon.

 

Festivalprogrammet er for det meste utsatt til neste år - sett av pinsen 21.-24. mai 2021 allerede! Men vi har nå lagt ut en samling eksklusive, vederkvegende, utfordrende og oppbyggelige drypp av Ånden på nettsidene våre, se: www.dypeandedrag.com/nettfestival 

 - inkludert en spesiallaget solo flygel-suite fra zen-jazz-verdensstjernen Nik Bärtsch i Zürich; vakker samtidsmusikk (sjekk ut dette paradokset..) med milde tekstresitasjoner fra pianisten Annabel Guaita med venner på Vestlandet - med bl.a. en oppsiktsvekkende nydelig tolkning av Fartein Valen; konserter fra Sentralen og Jakobskirken med Solveig Slettahjell, Kim Rysstad og Tord Gustavsen – og en nydelig hilsen til oss fra biskop Kari Veiteberg.

I tillegg er det fysisk pinsegudstjeneste 1. pinsedag ved Dorothee Ziller og Tord Gustavsen i Tanum kirke kl. 11, med plass til ca. 45 mennesker i kirken pluss dobbelt så mange på videooverføring i kirkesenteret. Varmt velkommen!

Og: vi gleder oss stort til å gjennomføre en nyutviklet åndedrettsmeditasjon 2. pinsedag. Dette skjer i Asker kirke - og tidspunktet er kl. 18. Det er påmelding pr. epost til ka784@kirken.no for å være sikker på å komme inn (de første 50 som melder seg, får plass).
 

Tilbake