Babysang starter opp igjen!

Tanum menighet inviterer til babysang onsdager klokken 11:00 på Tanum kirkesenter. Hjertelig velkommen til babyer og foresatte. Ta med niste og et teppe til babyen.

Onsdag 25. august klokken 11:00 starter vi opp igjen med  baybsang på Tanum kirkesenter.

Påmelding til mf925@kirken.no

For barnet ditt er din stemme den vakreste i verden og gjennom sang styrkes relasjonen mellom foreldre og barn. På babysang lærer du enkle sanger, regler og bønner som også kan brukes hjemme.

Babysang passer barn fra 3 - 12 måneder, med slingringsmonn i begge ender.

Det er alltid hyggelig for foresatte med barn i samme alder å møtes og bli kjent. Samlingene avsluttes derfor med en enkel lunsj, der dere får anledning til å prate om løst og fast.

Programmet ser slik ut:

11:00 - 11:30 Sangstund (utendørs inntil videre)

11:30 - 12:30 Lunsj med egen matpakke, vi serverer kaffe og te.

Babysang er gratis.

Er det noe du lurer på så er det bare å ta kontakt med menighetspedagog Marianne Fossdal Lødrup på telefon 982 67 812 eller e-post mf925@kirken.no