Bli tårnagent!

Lørdag 23. april inviteres spesielt alle som blir åtte år i år til et utfordrende og spennende agentoppdrag i Tanum kirke! Agentene skal få utforske kirkerommets kriker og kroker, og må gjennom dagen løse mysteriet i Tanum kirke. Noen har fått invitasjon i posten, men alle er velkomne til å melde seg på.

Tårnagentene er en dag der andreklassinger inviteres til å bruke all sin kløkt og nysgjerrighet til å løse Mysteriet i Tanum kirke. Klarer de det i tide?

Oppdrag og mysterier
Agentene skal bruke all sin kløkt og nysgjerrighet til å løse et krevende oppdrag - et rent mysterium - i kirken. Sammen skal de også spise agentmat og bli bedre kjent med en av historiene i Bibelen. Som tårnagenter får barna komme helt tett innpå den snart 900 år gamle middelalderkirken, og får virkelig utforske alle kriker og kroker.
Klarer man å løse hele mysteriet venter det kanskje en premie ved avslutningen!

Oppmøtetidspunkt

Agentene får ulike oppmøtetidspunkt. De blir delt inn i grupper på 4-6 barn. Varighet pr. gruppe er ca. 2 timer. Etter at dere har meldt dere på får dere utdelt et tidspunkt mellom kl. 13.00 og 17.00. Dere vil få tildelt tidspunkt et par dager før lørdagen.

Håper dere vil komme, og hjelpe oss med å løse mysteriet i Tanum kirke!

Påmelding skjer via dette skjemaet. Frist for påmelding tirsdag 19. april.

Ved spørsmål og eventuelle behov for tilrettelegging kontakt menighetspedagog

Marianne Lødrup Telefon: 982 67 812 / 46949429

Her kan du se en spennende film om det å være tårnagent:

Foto: Lena Knutli