Bli tårnagent!

Lørdag 29. mai inviteres spesielt alle som blir åtte år i år til et utfordrende og spennende agentoppdrag i Tanum kirke! Agentene skal få utforske kirkerommets kriker og kroker, og må gjennom dagen løse mysteriet i Tanum kirke. Noen har fått invitasjon i posten, men alle er velkomne til å melde seg på.

Tårnagentene er en dag der andreklassinger inviteres til å bruke all sin kløkt og nysgjerrighet til å løse Mysteriet i Tanum kirke. Klarer de det i tide?

Oppdrag og mysterier
Agentene skal bruke all sin kløkt og nysgjerrighet til å løse et krevende oppdrag - et rent mysterium - i kirken. Sammen skal de også spise agentmat og bli bedre kjent med en av historiene i Bibelen. Som tårnagenter får barna komme helt tett innpå den snart 900 år gamle middelalderkirken, og får virkelig utforske alle kriker og kroker.
Klarer man å løse hele mysteriet venter det kanskje en premie ved avslutningen!

For å ivareta godt smittevern, gjør vi dette:

• Etter at dere har meldt dere på, får dere utdelt et tidspunkt mellom kl. 14 og 18 hvor dere kan komme. Dere blir inndelt i grupper etter hvilken skole dere tilhører. Gruppene får ulike tidspunkt.
  • Det blir satt frem håndsprit dersom man skal ta på noe, og berøringspunkter blir vasket mellom hver gruppe.
  • Mat serveres i porsjonspakker.

Dere vil få tildelt tidspunkt et par dager før lørdagen.

Håper dere vil komme, og hjelpe oss med å løse mysteriet i Tanum kirke!

Påmelding
Påmelding skjer via dette skjemaet. I første omgang har vi plass til tjue deltakere, fordelt utover flere små grupper. Ved stor pågang vil vi se på muligheten til å utvide.

Ved spørsmål og eventuelle behov for tilrettelegging kontakt menighetspedagog

Marianne Lødrup Telefon: 982 67 812 / 46949429

Her kan du se en spennende film om det å være tårnagent:

Foto: Lena Knutli