Musikkmeditasjoner

Stemningsfulle liturgiske musikkmeditasjoner i Tanum kirke én onsdag i måneden. Ny liturgi med inkluderende språk, stillhet, poesi, ettertanke, lystenning og nattverd (når smittevernrestriksjoner igjen tillater det) - og musikk til både å hvile i og bli utfordret av.

Vi har liturgiske musikkmeditasjoneén onsdag i måneden med kantor Tord gustavsen i samspill med profilerte solister på ulike instrumenter. Høsten 2020 er det fokus på strykere - fantastiske folkemusikerne Gjermund Larsen og Benedicte Maurseth, samt klassisk cellist Johannes Martens. Kirkens prester medvirker som liturger

Vi tar påmelding til disse kveldene for å unngå å måtte avvise noen på grunn av plass-restriksjoner. Send epost for å melde deg på - og møt opp senest 5 minutter før det begynner kl. 19.30. Det går også an å bare møte opp, men det er da en risiko for at man ikke får plass.

9. september:
Gjermund Larsen - fele
Mer info på Facebook.

7. oktober:
Johannes Martens - cello

11. november:
Benedicte Maurseth - fele
Tord Gustavsen - flygel

Påmelding pr. epost - du får svar med beskjed om bekreftet plass eller ikke.