PÅMELDING TIL 4-ÅRS SAMLING

28.09.2018

PÅMELDING TIL 4-ÅRS SAMLING

PÅMELDINGSSKJEMA LIGGER HER

Vi inviterer alle 4-åringer til kirken!

Egen bli-kjent-i kirken-samling for de som fyller 4-år i 2018 og deres familie:
LØRDAG 20. OKTOBER KL. 14.00 - 16.00 I TANUM KIRKE

På bli-kjent-i-kirken-samlingen vil vi gå på oppdagelsestur i kirken, synge sanger og bli kjent med de som jobber der. På lørdagen er det også "Aktivitetsdag med miljø i fokus", så etter en stund i kirken fortsetter vi med aktiviteter ute og inne; det er åpen kafè med gratis servering for 4-års familiene, historisk vandring for voksne, presentasjon av elsykler, balanselek, pinnebrødstekeing, hobbybord, bruktsalg av barnebøker og enda litt til. Da lørdagens samling er både ute og inne, er det lurt å ha på gode og varme ute- og lekeklær.

Familiegudstjeneste med utdeling av "Min egen kirkebok" til alle fireåringer:
SØNDAG 21. OKTOBER KL. 11. OO I TANUM KIRKE

Det er lurt å komme til kirken i litt god tid, slik at vi får registrert de frammøtte 4-åringene og gjøre boken deres klar.
Tanum barnekor deltar i gudstjenesten. Etter gudstjenesten går vi over i kirkesenteret og koser oss med kirkesaft og kaker/boller.

Har dere ikke anledning til å delta på våre samlinger men ønsker likefullt å motta boken, ta kontakt med kateket Hege Medlie Mathiassen