Open House Bærum besøker Haslum kirke

13.09.2018

Open House Bærum besøker Haslum kirke

Lørdag den 22. september i tidsrommet 12-15.

Open House ble grunnlagt 1992 av BBC journalisten Victoria Johnson. Hennes ambisjon var å gjøre arkitektur tilgjengelig for folk flest. Formålet med Open House er å skape en arena hvor mennesker kan dele sine arkitekturopplevelser med hverandre og lære mer om arkitektur. Oslo Open House deler det samme konseptet med mange hovedsteder i verden, og lørdag den 22. september i tidsrommet 12-15, går turen til blant annet Haslum kirke. Hver time fra 12.15, arrangerer vi guidede turer som etterfølges av en orgelkonsert med middelalderrepertoar. Det vil også bli servert vafler.

Open house kaller dette for kulturminne-rundtur fra Haslum kirke og turen går via Haslum krematorium, Steinskogen gravlund, Garlaus markahytte og avsluttes i Søndre Skotta.
Grip sjansen og bli bedre kjent med denne vakre og spennende delen av Bærum!