Musikkmeditasjon

30.08.2018

Musikkmeditasjon

med flott musikk, poesi, liturgi og tid til å finne stillhet og ro i kirken.

Høsten 2018 introduserer vi en ny type samling i Tanum kirke. Tre onsdagskvelder skal vi sammen gå inn i meditativ musikk, poesi og ny liturgi med inkluderende språk. Dette er hverken vanlig konsert eller vanlig gudstjeneste med musikk. Det er en liturgisk samling med stor vekt på musikk og stillhet, og stor plass til å bare sitte og lytte og være. Og det blir solister på høyt internasjonalt nivå i samspill med kantor Tord Gustavsen. Sogneprest Sveinung Hansli og kapellan Dorothee Ziller deltar, og vi utvikler en ny liturgi med spesialkomponerte ledd og musikalske overganger som skaper en ny helhet.

Første musikk-meditasjon blir onsdag 5. september, og da medvirker saksofonisten Trygve Seim i tillegg til forsangere fra koret SKRUK. Trygve Seim og Tord gir begge ut sine solo-album på det anerkjente tyske plateselskapet ECM. De kommer faktisk med hvert sitt album i høst, og legger nå ut på hver sine release-turnéer rundt i verden. Men først møtes de altså i Tanum, til vakkert, mystisk, melankolsk og oppløftende samspill.

Musikkmeditasjon starter kl. 19.30 i Tanum kirke.

De neste arrangementene blir 10. oktober og 7. november. Se mer informasjon om disse kveldene og hvem som deltar på www.musikk-meditasjon.no

Gratis inngang - kollekt. Varmt velkommen!