Ut i naturen for 1.klassinger

16.05.2018

Ut i naturen for 1.klassinger

Dessverre er lørdagens vandring avlyst pga. få påmeldte og sykdom i staben.
Dersom du melder på ditt barn nå, vil vi gi dere tilbud om å delta sammen med neste års gruppe.
Ellers anbefaler vi søndagens friluftsgudstjeneste, den passer for hele storfamilien!

1. klassinger; Bli med ut i naturen!

Snø og is har gått sin vei og alt liv spretter fram. Ta med deg nysgjerrighet, godt humør og gjerne en voksen, og bli med på natursti, grilling og lek med Tanum menighet.

Tanum menighet inviterer dere som er 7-år og førsteklassinger til å bli med på natursti i området rundt kirka vår.
Vi skal se på naturens små og store under.  Se på hvor ulike vi er som mennesker og på hvor mange ulike blomster, trær, innsekter og dyr som lever rundt oss. Vi skal leke, høre fortelling fra Bibelen og lære sanger.

Vi møtes ved Tanum kirkesenter lørdag 2. juni kl. 10.00. Ta med uteklær og skift av inneklær dersom det er meldt regn.

Søndag er hele familie hjertelig velkommen til friluftsgudstjeneste kl. 11.00.  1-klassingene møtes kl. 10.45 og deltar i gudstjenesten. Etter gudstjenesten er det kirkekaffe og leker for barna.

Påmelding: trykk her!