Siste innspurt før konfirmasjon

15.08.2017

Siste innspurt før konfirmasjon

Nå nærmer konfirmasjonsdagen seg med stormskritt. Før konfirmasjonsdagen er det noen ting å huske på:

Liste over konfirmasjonsgudstjenester med navn og tidspunkt:
På vår hjemmeside ligger nå en oppdatert versjon av listen «Konfirmasjonsgudstjenester», i høyre kolonne under dokumenter. Vi ber om at foresatte går inn og sjekker at konfirmantens navn, tidspunkt og dato er korrekt. Vi ønsker tilbakemelding dersom bare deler av konfirmantens navn skal leses opp i gudstjenesten.

Siste obligatoriske samling for alle konfirmanter:
Fotografering og øvelse til konfirmasjonsgudstjenesten, 30. august kl. 17.00-18i:00 i Tanum kirke.
Antrekk: konfirmasjonsklær.

Fotografer fra Catchlight kommer og tar gruppebilde, det koster kl. 162,- pr. stykk. Vil man ha mer enn 1 bilde vippser man en gang for hvert bilde (ikke legg summen sammen, vi må kunne søke opp summen for å finne hvem som bestiller) Bildene vil bli delt ut på konfirmasjonsdagen.

På selve konfirmasjonsdagen:
- Konfirmanten møter opp i kirkestua, 20 minutter før sin gudstjeneste.
- Hver konfirmant kan ha med maks. 25 gjester i kirken.
- Hver familie vil få reservert én benk i konfirmantens navn.
- Konfirmantene sitter sammen på de to første benkene.
- Gudstjenesten varer i ca. 45 minutter.
- Etter gudstjenesten vil det bli mulighet til å ta bilder og en kort prat utenfor kirken før konfirmantene går tilbake til brakkene, henger fra seg kappen og får med seg evt. bestilte bilder.

Tilbud etter konfirmasjonstiden:
Konfirmantene har fått tilbud om å bli med på menighetens ledertreningskurs MILK. Fortsatt mulig å melde seg på!

KvikkMiddag
Konfirmantene er hjertelig velkommen på KvikkMiddag utover høsten. Allerede 25. august skal vi grille og kose oss på Kalvøya. Se resten av programmet for høsten her. Følg med på Ung i Tanum på facebook for jevnlig oppdatering.

Gudstjenestekort og lekser:
Er gudstjenestekortet og leksene levert? Siste frist for innlevering er: Fredag 25. august. Skjema (kan scannes/taes bilde av) og lekser sendes på e-post til solveig@tanum-menighet.no eller postes/leveres til menighetskontoret.

Om det er noe dere lurer på, ta kontakt med Solveig.

Vi ønsker dere lykke til i innspurten mot konfirmasjonsdagen!