Informasjon knyttet til fakturering

02.02.2017

Informasjon knyttet til fakturering

Kjære konfirmantforesatte/foreldre

I løpet av den neste tiden (jeg kan dessverre ikke si helt når) vil dere motta to fakturaer: en fra KFUK-KFUM og en fra oss.

Den ene er påmeldingsavgiften til konfirmasjonstiden på 600 kroner. Denne dekker materiell, undervisning etc.

Den andre er medlemsavgiften fra KFUK-KFUM. Denne er det viktig at dere betaler. Vi har prøvd å få en ordning hvor dere slipper å betale flere fakturaer, men sett at dette blir mer komplisert enn praktisk. Denne regningen vil være på 150 kroner. Disse 150 vil bli trukket fra på leiravgiften dere betaler senere i år. Prisen for dere vil altså sammenlagt bli den samme. Dersom dere ikke ønsker at konfirmanten skal bli medlem i KFUK-KFUM, blir festivalavgiften 300 kr dyrere.

For dere som ikke skal på SPEKTER er det frivillig om man vil betale medlemsavgiften siden denne er med på å gjøre SPEKTER billigere. Det er allikevel flere goder med å være medlem samt er man med å støtter ungdomsarbeidet i Tanum menighet.

Solveig Ihle Thingnæs

Kateket Tanum menighet