Snart er det konfirmasjonstid

06.12.2016

Snart er det konfirmasjonstid

INFOBREV DES 2016

Kjære foreldre/foresatte til konfirmanter 2017

Nå nærmer både julen og konfirmasjonstiden seg med stormskritt! Allerede 11.januar er det duket for Kick-off i Tanum kirke (klokken 17:00). Vi i staben i Tanum er spente på å møte konfirmantene og bli kjent med dem.

På Kick-off vil konfirmantene få utdelt gudstjenestekortet. Dette er viktig at dere tar vare på, og minner konfirmantene på å ta med på gudstjenester slik at de får underskrift.

I denne artikkelen finner du tre dokumenter.

1. Dette er en oversikt over hvilken linje konfirmantene skal være i. Alle har fått enten 1. eller 2. valget sitt, så jeg håper dere blir fornøyde! 

2. Dokument nummer to er en oversikt over hvilken gudstjeneste med undervisning deres konfirmant er satt opp på. Hvis dette er en dag dere absolutt ikke får til kan dere bytte innbyrdes. Et forslag er da å bruke facebookgruppen. Da er det oppmøte klokken 10:00 på den oppsatte dagen.

3.Det siste dokumentet er en oversikt over foreldrehjelp gjennom året. Kan dere ikke dagen dere er satt opp kan dere bytte innbyrdes, og hvis det ikke lar seg gjøre kan dere ta kontakt med meg.

Når det gjelder KvikkMiddagene møter dere opp på dagen dere har ønsket! Hvis det blir endringer kan dere sende meg en mail. Denne påmeldingen er bare for å kunne planlegge innkjøp av ingredienser til middag og planlegging av aktivitet.

Jeg har fått noen spørsmål angående tidspunkt for undervisning og gudstjeneste. Med mindre annet er opplyst begynner gudstjenester kl 11:00. Undervisningen på onsdager begynner alltid kl 17:00, mens det for diakonilinjen er på tirsdager og på noe varierende tidspunkt.

Og en siste ting, husk å sette av 10-12.mars for konfirmantene. Denne weekenden er obligatorisk.

Ikke nøl om du lurer på noe, jeg er ny i jobben, så noe kan nok fort gå i glemmeboka for meg!

 

Med ønske om en velsignet advent og julehøytid
Solveig